Ook interesse in een gastles?

Ook interesse in een gastles?

Mijn NSB-opa is meer dan een boek. Het document is slechts het topje van een ijsberg. Het geeft mij veel voldoening om over het boek en de wereld rondom Mijn NSB-opa te vertellen. 

Gastles
Ben je bijvoorbeeld docent geschiedenis of maatschappijleer op een middelbare school en past een gastles over WOII/de NSB en specifiek de thematiek uit Mijn NSB-opa in de lessenreeks: laat je horen. De enige voorwaarde is een goede kop koffie en luisterende oren. Verder alles in overleg. Voor de duidelijkheid: behalve reiskosten zijn er geen kosten aan verbonden. Interesse? Stuur mij een mailtje: Ik wil meer weten over die gastles

Op 27 februari en 1 maart 2018: gastlessen aan VWO-3 en Havo-3 van het Frits Philips Lyceum in Eindhoven. Met dank aan de docenten Willem Willems, Marjolein Calon en Tamara Bax.

Gastles 13 december 2017 Alfrinkcollege Deurne

Op 13 december 2017 heb ik een gastles geven op het Alfrinkcollege in Deurne. Boeiend om te zien en te horen wat VMBO-leerlingen (Mavo jaar 3) allemaal over de oorlog weten en –vooral- nog willen weten. En dat is best veel! Sinds vandaag weten ze dus ook meer over collaboratie en Mijn NSB-opa. Met dank aan Petra Uysal-Van den Broek die mij benaderde voor deze gastles.

 

Gastles
Ben je bijvoorbeeld docent geschiedenis of maatschappijleer op een middelbare school en past een gastles over WOII/de NSB en specifiek de thematiek uit Mijn NSB-opa in de lessenreeks: laat je horen. De enige voorwaarde is een goede kop koffie en luisterende oren. Verder alles in overleg. Voor de duidelijkheid: er zijn geen kosten aan verbonden. Interesse? Stuur mij een mailtje: Ik wil meer weten over die gastles