Over Paul Strack van Schijndel

Over Paul Strack van Schijndel

OM MISVERSTANDEN TE VOORKOMEN:
Mijn naam is Paul Strack van Schijndel en ik schrijf en blog over mijn opa. Mijn opa was fout. Het verhaal dat ik vertel berust op feiten. En als je alles bij elkaar optelt dan is er slechts een conclusie mogelijk: de man was fout.
Mijn NSB-opa verschijnt binnenkort in boekvorm. Dit werk brengt meer dan vijf jaar zoeken, graven en speuren bij elkaar. Ik wilde tijdens mijn zoektocht niet te snel oordelen en veroordelen. Oordelen maakt immers blind. Maar om eventuele misverstanden te voorkomen benadruk ik hier, op deze plaats, dat ik nadrukkelijk afstand neem van het gedachtegoed van Mijn NSB-opa.

En als je geen zin hebt om op LinkedIn te kijken: Ik studeerde Taal- en literatuurwetenschappen in Tilburg en vervolgens Communicatiewetenschap in Amsterdam. Nu werk ik als docent Sportcommunicatie bij Fontys te Tilburg. Ik woon in Eindhoven en mijn bouwjaar is 1961.

Paul Strack van Schijndel
Mijn SS-oom Leo sneuvelde in Rusland. Mijn voorliefde voor Russische vormgeving heeft daar echt(er) niets mee te maken.
Paul Strack van Schijndel
Naast een plaquette van Gibet de Montfaucon: de galg waar mijn voor-, voor-, voorvader Olivier le Daim A.K.A. Olivier de Neckere zijn einde vond.
Paul Strack van Schijndel
Writers block
Paul Strack van Schijndel
Wie redt een schrijver van een vastgelopen verhaal?
Paul Strack van Schijndel
The end is near, is it?