Mijn NSB-opa in tekst

Mijn NSB-opa in tekst

Mijn NSB-opa in tekst

Zolang Mijn NSB-opa niet af is, publiceer ik in dit deel van de site regelmatig nieuwe teksten. Opwarmertjes om te prikkelen en te inspireren. Inmiddels staan er al heel wat teksten: knipsels, dossiers en stukken die straks ook in het boek staan. Het leuke van deze aanpak is voor mij trouwens dat ik in Mijn NSB-opa in tekst de ruimte heb foto’s te plaatsen en door te linken naar andere sites. Ik vind dit zo boeiend dat het boek soms even moet wachten. Dat is niet erg handig want als het zo doorgaat dan volstaat binnenkort een stevig bezoek aan de hele site en hoef je het boek niet meer te kopen.

Peinzend over Mein NSB-opa in tekst
De ultieme domheid: het boek uiteindelijk niet publiceren omdat alles online te vinden is. Dan was Mijn NSB-opa toch een stuk gehaaider!

Mijn NSB-opa in beeld

Voor de meer op beeld gerichte bezoeker, verwijs ik naar Mijn NSB-opa in beeld. Daar tref je onder meer foto’s van insignes en oorkondes aan die de nabijheid van de wereld van Mijn NSB-opa voelbaar maken.