Contact

Contact

Mijn NSB-opa is meer dan een boek. Het document is slechts het topje van een ijsberg. Het geeft mij veel voldoening om over het boek en de wereld rondom Mijn NSB-opa te vertellen. Dat doe ik op uiteenlopende manieren. 

Gastles

Bent je docent geschiedenis of maatschappijleer op een middelbare school en past een gastles over WOII/de NSB en ‘natuurlijk’ specifiek Mijn NSB-opa in de lessenreeks: laat je horen. Vanaf 1 november 2017 ga ik in mijn agenda momenten zoeken om enkele gastlessen te geven. De enige voorwaarde is een goede kop koffie en luisterende oren. Verder alles in overleg. Voor de duidelijkheid: er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft zelfs het boek niet te kopen. Interesse? Stuur mij een mailtje: Ik wil meer weten over die gastles

Leeskring / leesclubs

Een ander doel dat ik met Mijn NSB-opa heb, is aan tafel gaan met “echte lezers”. Wat mij betreft zijn dit jouw buren, kennissen of vrienden die een informeel leesclubje hebben. Dit is mijn voorstel: een leesclub die het interessant vindt om Mijn NSB-opa te lezen, krijgt van mij vooraf het gewenste aantal exemplaren toegestuurd. Het boek kost in dat geval niet €19.95 maar €16,- per exemplaar. Op de dag van de boekbespreking sluit ik aan als toehoorder en daarna kunnen we over het boek van gedachten wisselen. Oh ja: als jullie voor koffie of thee zorgen dan neem ik het appelgebak mee. Ook deze activiteit wil ik vanaf 1 november 2017 starten.
Interesse? Stuur mij een mailtje: Onze leesclub is geïnteresseerd in Mijn NSB-opa en zijn auteur