Mijn NSB-opa in beeld

Mijn NSB-opa in beeld

Mijn NSB-opa in beeld

Mijn NSB-opa in beeld: foto’s, krantenknipsels, scans en ander beeldmateriaal uit de archieven van Mijn NSB-opa of andere (familie-) bronnen. Zolang het boek niet af is, plaats ik in dit deel van de site regelmatig nieuwe foto’s en afdrukken van documenten uit de archieven. Opwarmertjes om te prikkelen en te inspireren. Maar vooral ook omdat juist dit soort authentiek bewijsmateriaal het verhaal meer dan grijpbaar maakt. Daarnaast biedt dit een zeer mooie kans om door te linken naar andere sites. Ik vind dit overigens zo boeiend dat het boek soms even moet wachten. Dat is niet erg handig want als het zo doorgaat dan volstaat binnenkort een stevig bezoek aan de hele site en hoef je het boek niet meer te kopen.

Voorbeeld van Mein NSB-opa in beeld
Het infanterie-storminsigne van Leo Strack van Schijndel

Mijn NSB-opa in vlogs

Genoeg gelezen, voldoende foto’s gezien? Wellicht geven enkele korte video’s net dat beetje meer gevoel? Daarom heb ik Mijn NSB-opa in vlogs gemaakt.