De wereld van Mijn NSB-OPA

De wereld van Mijn NSB-OPA

De wereld van Mijn NSB-opa

Wat verbindt een linoleumleggende collaborateur met Phoney & the Hardcore, die prachtband uit de jaren zeventig? En welk bruggetje heeft mij dan weer bij de Javazee gebracht? Vandaar De wereld van Mijn NSB-opa.

De wereld van Mijn NSB-opa is een prachtige verzamelplek voor bijvangs, vreemde bruggetjes en andere geschiedenissen. Leesbaar zonder voorkennis maar natuurlijk voor de fijnproever slechts met smaak te verorberen als je de hele context van Mijn NSB-opa erbij pakt.

NEEM BIJVOORBEELD HEEREN ZEVENTIEN

De wereld van Mein NSB-opa
ONDERSCHRIFT: “Van 4 mei 1942 tot september 1944 werd dit seminarie door de Duitse bezetter misbruikt als kamp voor Nederlandse gijzelaars. Ter herinnering hieraan werd deze steen op 14 aug. 1948 geplaatst door de oud-gijzelaars.”

Mijn NSB-opa in tekst

Hardcore lezers wijs ik graag op Mijn NSB-opa in tekst. De perfecte beginplek om meer over het boek te weten te komen. Boek? Ja, ik zou het bijna vergeten maar Mijn NSB-opa is meer dan een website: het is ook een boek.